A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
koriander, római kömény, pimento paprika, szerecsendió, feketebors, kardamom, szegfűszeg, édeskömény, babérlevél
indiai konyha, Fűszerkuckó fűszerek
A Garam masala fűszerkeverék az indiai konyha egyik legismertebb fűszerkeveréke. A barnás színű garam masala, a curry alapvető hozzávalója, de pácoláshoz is kiváló ízesítő. Szinte mindehol kicsit más az íze, azonban abban megegyezik, hogy csípős fűszerkeverék. A főzés vége felé szokták az ételekhez adni. Húsos, jellemzően csirke, vagy hagymás, zöldséges ételek elkészítéséhez javasolt.
A garam masala fűszerkeverék használata
Garam Masala fontos alkotóeleme sok indiai ételnek, mint például a csirke tikka, a csicseriborsó curry, a bárány balti, a bárány dopiaza stb. A Garam Masala fűszerei kiemelik a húsok ízét különféle curry-ben