Snidling - Metélőhagyma vágott zöldfűszer, 20 g

Cikkszám: FA-SNIDLING-METELO-MORZS-20
Snidling-Metélőhagyma vágott zöldfűszer

Snidling - Metélőhagyma vágott zöldfűszer, 20 g

Cikkszám: FA-SNIDLING-METELO-MORZS-20
Raktáron  8 db
320 Ft

A metélőhagyma, vagy snindling kedvelt zöldfűszer, ebbem a szárított változatában is. Jól használható babos, burgonyás, borsós, uborkás, ételek ízesítéséhez. De jól illik a húsos ételekhez, halakhoz, és virslisalátához is. Ajánljuk még húsleveshez, sültekhez, halakhoz, tojásételekhez, sajtokhoz, mártásokhoz is. 


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
8 db
Márka
Fűszerkuckó
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Németország
Kiszerelés
20 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

16.000 Ft/kg