Só különlegességek

Különleges sók a világ minden részéről. Most összegyűjtöttük Önnek a világ minden részéről, és Fűszerkuckó családunk tagjaiként átnyújtjuk Önnek. Ezek a sókülönlegességek igazi unikumok, de használja bátran ételeinek utólagos ízesítéséhez.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Ízesítse ételeit különleges sóval!

Ízesítse ételeit különleges sóval!A főzést tekintve, ahány ember annyi módszer. Ízesítés terén a rengeteg fűszerből és egyéb adalékból kifolyólag ételeinket nagyon sokszínűen elkészíthetjük, ízlés szerint. A világ minden táján egyedi és arra a térségre jellemző fűszereket találhatunk. Ezek közé tartozik a só is. Bár átlagban a só számunkra csak az a fehér, szemcsés ételízesítő a konyhából, rengeteg fajta sókülönlegességgel találkozhatunk, amelyek eltérő ízeket adhatnak ételeinknek. Ételeinket ízét kiemelhetjük a megfelelő sózással, de túlsózás esetén akár el is nyomhatjuk az egyéb fűszerek ízét.

 

Ételeink ízesítése mellett a só alapvető szükséglete testünknek. Sóhiány esetén több fajta tünet is jelentkezhet, szédülés, izomgyengeség, de persze a túl sok só bevitel is káros lehet egészségünkre.

 

A kereskedelemben többféle sókülönlegességgel találkozhatunk, amelyeket eredetük, szemcsefinomságuk, tisztaságuk és a bennük lévő adalékanyagok szerint különböztethetünk meg. Webáruházunkban ételízesítők, fűszerek nagy választékában megtalálhat több fajta sókülönlegességet is, a hawaii fekete sótól egészen tengeri szürke sóig.

 

Ha szeretne különleges ízt adni ételeinek, válogasson webáruházunk fűszerkészletéből!