A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
Kétféle kínai szójaszósz létezik – világos és sötét. Mindkettő természetesen fermentált, a sötét azonban tovább érlelt – ezért töményebb és erősebb – így inkább szószokhoz, mártásokhoz alkalmasabb.
Sokat használja a sötét szójaszószt? Akkor nézze meg a kisebb kiszerelésű változatát is. Megnézem >>
A sötét szójaszósz az ázsiai konyhák leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen ízesítője.
víz, SZÓJAbab 20%, só, cukor, BÚZAliszt
- szénhidrát: 29 g, ebből cukrok: 11 g- zsír: < 0,5 g, ebből telített: < 0.1 g- fehérje: 5,6 g- rost: 0 g- cukor: 0 g- só: 21,2 g- energia: 612 kJ/144 kcal