A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
ételecet, 19% chilipaprika, étkezési só
A Tabasco szósz használataA Tabasco szósz sokoldalúan használható. Így jól illik pácokhoz, marinádakhoz, vagy csípős salátákhoz is. De használhatjuk a készételek utólagos ízesítésére is.
A TABASCO szósz csípős, piros paprikaszósz érlelt, piros capsicum paprikából, az amerikai Avery Island-en bányászott nátriumszegény sóból és jó minőségű biológiai ecet keverékéből készül, mindenféle színezőanyag vagy tartósítószer felhasználása nélkül.
A termék 1868. óta nem változott; minősége, íze, aromája, állaga, összetevői, sőt még az üveg és cimke formája is a régi maradt. A TABASCO paprikaszószt a világ több mint száz országában ismerik és használják. E paprikaszósszal bármilyen ételt ízesíthetünk, amibe egyébként sót tennénk. Már néhány csepp piros TABASCO paprikaszósz különleges, pikáns ízt ad a pizzáknak, szendvicseknek, hamburgernek, tojásrántottának, levesnek, héjában sült burgonyának, az olasz tésztaféléknek, halaknak, salátáknak, sajtoknak.
A TABASCO piros paprikaszósz csak természetes anyagokat tartalmaz. Tárolás: Hűvös, sötét helyen, fénytől védve tárolandó. Használat előtt felrázandó!
- keverhetjük wokban készült ételekhez- használja burgonya vagy tonhalas salátákhoz- keverje bele kedvenc tészta szószába- keverje össze olaszos salátaöntettel- használhatja grillezett hűsok ízesítésére- darabolt zöldhagymával összekevereve pikáns ízesítőt kap- ízesíthet vele francia salátát, vagy tanyasi salátát is- olvasztott vajjal összekeverve kitűnű stek ízesítőt kaphat- használhatja pörköltek és levesek utóízesítésére is- próbálja ki salsával, vagy tenger gyümölcsei koktéllal is- adja hozzá sültkrumlihoz, vagy burgonyapüréhez
Szeretne pár érdekes receptet a Tabasco használatával? Látogasson el értük a www.tabasco.com weboldalra.
- szénhidrát: 1,6 g, ebből cukrok: 0 g- zsír: 0,7 g, ebből telített: 0,2 g- fehérje: 1 g- rost: 1,3 g- cukor: 0 g- só: 1,8 g- energia: 67 kJ/16 kcal