Madras curry krémmártás
Bevásárló lista a receptjavaslathoz:
1 evőkanál olaj, 1db felkockázott vöröshagyma, 250-300 g felkockázott csirke, 200 g apróra vágott konzerv paradicsom, 1 tasak Geeta’s Madras curry krémmártás.
Elkészítési javaslat:
Az olajon süsse a hagymát aranybarnára, adja hozzá és pirítsa meg a csirkét, keverje hozzá a mártást és főzze össze 1-2 percig, adja hozzá a paradicsomot és keverje 1-2 percig, adjon hozzá 1 dl vizet és párolja kb. 10-15 percig, amíg kész nem lesz.
Vegetáriánusok, vegánok és liszt érzékenyek is fogyaszthatják! Tárolás száraz hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve. Felnyitás után azonnal fogyasztandó.
Átlagos tápérték 100 g Madras curry krémmártásban
- energia: 1188 kJ/286 kcal
- zsír: 21,3 g, ebből telített: 4,9 g
- szénhidrát: 19,7 g, ebből cukrok: 7,1 g
- fehérje: 3,9 g
- só: 3,4 g
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról