Sushi nori szárított algalapok, 5 db - 11 g

Cikkszám: DYN-SUSHI-NORI-ALGALAPOK-BLUE-DRAGON-11
Nori szárított algalapok Blue Dragon

Sushi nori szárított algalapok, 5 db - 11 g

Cikkszám: DYN-SUSHI-NORI-ALGALAPOK-BLUE-DRAGON-11
Raktáron  14 db
820 Ft

A sushi nori szárított algalap segítségével Ön is könnyen készíthet szusit. A vékony algalapok friss algából, préseléssel készülnek. A nori lapokat használhatja az ételbe főzve is, akkor kellemes halízt biztosít neki. Így jól illeszthető a vega és vegán étrendbe is.

Felhasználás: A Blue Dragon sushi nori algalapot helyezze egy bambusz szőnyegre és egyenletesen ossza el rajta a 200-225 g sushi rizst. A hozzávalókat helyezze középre. Csavarja össze a szőnyeget és óvatosan nyomja meg. Távolítsa el a szőnyeget és szeletelje fel a sushi tekercset.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.