Szederlekvár, 230 g

Cikkszám: KU-SZEDERLEKVAR-230
Szederlekvár  Kutyori

Szederlekvár, 230 g

Cikkszám: KU-SZEDERLEKVAR-230
Raktáron  4 db
550 Ft

A szederlekvár a hagyományos ízeket szeretők számára készült. A szederlekvárban jól érezhetőek a roppanós szederdarabok. A magas gyümölcstartalom is jelzi a szederlekvár minőségét.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
4 db
Márka
Kutyori Konyha
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Magyarország
Kiszerelés
230 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

2.390 Ft/kg