Halszósz kisüveges 300 ml

Cikkszám: AZS-HALSZOSZ-300
Halszósz kisüveges

Halszósz kisüveges 300 ml

Cikkszám: AZS-HALSZOSZ-300
800 Ft

A Sqiud Brand által készített halszósz igazi, autentikus thai halszósz, amely csak friss halból és sóbol, természetes módon erjesztve készült. A 18 hónapos érlelés alatt így magas minőségű halszósz születik, amely gazdag a természetes fehérjékbn. Jellemzője az illatos aroma, és a világos, vörösesbarna szín. A robusztus ízű halszósz ideális a sütéshez, pácoláshoz, és a mártásokhoz is.

 

A termék adatai:

Kiszerelés: 300 ml

Bruttó egységár: 2666 Ft/l

Kiszerelés
200 ml
Márka
Squid
Egységár
Egységár

Ft/kg

3.500 Ft/l
Kiszerelés:

Az ázsiai konyha legalapvetőbb ízesítője, só illetve szójaszósz helyett is többnyire ezt használják. Szinte minden receptben előfordul. Hatalmas fahordókban apró, nagyon friss halakat (ajókát és egyebet) rétegeznek sóval (10:4 arányban), három hónapi érlelés után a hordó nyitott csapján megindult kicsorgó levet vissza-visszaöntik a tetejére, végül 6-12 hónap múltán végleg lecsapolják az elkészült szószt. Ezután már cserépedényekben tárolják.A legjobb minőséget (mint az extra szűz olívaolajnál) az első csapolás adja: világosabb színű, tisztán áttetsző folyadék. Ezt adják fel az asztalra. A második-harmadik szüret kevésbé jó, általában a főzésnél használják.

 

Átlagos tápérték 100 g termékben.
-szénhidrát:5g ebből cukrok:5g
-zsír:<0,5g ebből telített: <0,1g
-fehérje:10g

-rost:0 g

-cukor:0 g

-só:27.1g

-energia:255kJ/60kcal


Fűszervonal

Kérdése van a webáruházunk kínálatával kapcsolatban? Vagy a fűszereszéssel, fűszerek használatával kapcsolatban szerene segítséget kérni? Akkor hívja bátran szakértő kollégáinkat munkanapokon 9.00 - 15.00 óra között, vagy írjon emailt a rendeles@fuszeraruhaz.hu címre.

Cikkszám
AZS-HALSZOSZ-300