A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
Hozzávalók 12 fő részére: marhahús (vagy csirke, bárány, garnélarák) 900g, hagyma 900g, sárgarépa 250g, burgonya 300g.
Elkészítés: A hozzávalókat daraboljuk, majd keverjük össze 2 evőkanál olajjal, és 1,2 liter vízzel és adjunk hozzá 1 csomag GOLDEN CURRY MIX-et
1. A húst és a zöldségeket olajon egy nagy serpenyőben közepes lángon kb. 5 percig kevergetve megpirítjuk.2. Adjunk hozzá vizet, és forraljuk fel. Csökkentse a hőt, fedje le és párolja, amíg a hozzávalók megpuhulnak, kb. 15 percig.3. Kapcsolja ki a hőt, törje darabokra a Golden Curry Mixet, és adja hozzá a serpenyőbe. Addig keverjük, amíg a szósz keverékek teljesen felolvadnak. Pároljuk kb 5 percig állandó keverés mellett.4. Forrón tálaljuk rizs vagy tészta fölé.
Japán Golden Curry keverék 12 adagos csomagolásban. Ez a változat enyhén csípős (mild). Ha a japán konyhára gondol, az első étel, amely eszébe jut, a sushi, vagy talán a sukiyaki. Mit szól a curryhez? Nem is gondolnánk, de a curry olyan népszerű manapság, hogy szinte Japán nemzeti ételeként tartják számon. Az Indiából származó curry Európán keresztül érkezett Japánba, és létrehozta saját jellegzetes helyi ízét. Ezt nyújtja Önnek a Japán Golden Curry keverék.
búzaliszt, növényi olajok (pálmaolaj, repceolaj), só, currypor 9,5% (kurkuma, koriander, bors, kömény, görögszéna, narancshéj, paprika, fűszerek), cukor, ízfokozók: E621, E627, E631 , szín: E150a, fűszerek (paprika, chili, paprika, fokhagyma, zellermag, mustár), almasav