Medvehagyma levél morzsolt, 30 g

Cikkszám: FA-MEDVEHAGYMA-MORZS-30
Medvehagyma levél morzsolt

Medvehagyma levél morzsolt, 30 g

Cikkszám: FA-MEDVEHAGYMA-MORZS-30
Raktáron  14 db
590 Ft

A medvehagyma a Mecsekben, és Dél-Dunántúlon honos növény. Íze hasonlít a fokhagymáéhoz, de enyhébb ízű. A jellegzetesen erős illatát az ételekhez hozzáadva elveszti, így az ételeinknek csak kellemes aromáját adja át. A medvehagyma levelet ajánljuk levesekbe, salátákba, mártásokba, töltelékekbe, szószokba is. Készíthetünk belőle lekvárt, és mézet is. Most a szárított medvehegymát ajánljuk Önnek, aminek segítségével egész évben használhatja.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
14 db
Márka
Fűszerkuckó
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Bulgária
Kiszerelés
30 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

19.677 Ft/kg