Kardamom egész szemek - zöld, 20 g

Cikkszám: FA-ZOLD-KARDAMOM-20
Zöld kardamom egész szemek

Kardamom egész szemek - zöld, 20 g

Cikkszám: FA-ZOLD-KARDAMOM-20
Raktáron  3 db
470 Ft

A zöld kardamom a  Közel-Keleten és Indiában ismert, és népszerű fűszer. A kardamom külső héja nem túl aromás, apró magokat tartalmaz. Az apró magoknak erős, intenzív ízük van. A zöld kardamom felhasználása sokoldalú. Használhatjuk édességekhez, süteményekhez. Leggyakrabban mézeskalácshoz, marcipánhoz, vagy likőrökhöz használják. De a használata elterjedt rizs, gyümölcssaláta vagy akár kakaó, kávé ízesítésére is.

A másik jellegzetes felhasználása az örölt magvak használata. Előszeretettel használja az indiai konyha curryk vagy kenyerek ízesítésére, de akár salátaöntetet is készíthetünk vele.  Jól záródó üvegben a kardamom hüvelyek gyakorlatilag örökre frissek maradnak.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.