Maldon sópehely füstölt, 125 g

Cikkszám: ALP-MALDON-SOPEHELY-FUSTOLT-125
Maldon sópehely füstölt

Maldon sópehely füstölt, 125 g

Cikkszám: ALP-MALDON-SOPEHELY-FUSTOLT-125
Raktáron  7 db
2 450 Ft

A Maldon füstölt sópehely valódi különlegesség. Tradícionális módon lassan, és tölgyfával füstölik. Ez a füstölési eljárás biztosítja a különleges füstös ízt. Használhatja húsok és halak készítéséhez, vagy utóízesítéséhez.

Az Ökológiai Élelmiszer-szövetség jóváhagyta és Kosher tanúsítvánnyal rendelkezik.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
7 db
Márka
Maldon
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Egyesült Királyság
Kiszerelés
125 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

19.600 Ft/kg