A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
A mirin melegítés hatására elveszíti alkoholtartalmát, és különleges, fűszeres ízt ad az ételnek. Néha előfordul szusi ízesítőjeként is. Használhatjuk még cukor helyett édesítésre is, illetve a szójaszósz ízének egyensúlyozására is.
japán konyha, miyata termékek,
A mirin a japán konyhában gyakran használt, rizsből készített bor. Az íze hasonlít a szakéhoz, csak alacsonyabb az alkoholtartalma. A mirint általában főzéshez használják, de halételek, grillezett húsok készítésekor, azok ízesítésére is használható. A mirin melegítés hatására elveszíti alkoholtartalmát, és különleges, fűszeres ízt ad az ételnek. Néha előfordul szusi ízesítőjeként is. Használhatjuk még cukor helyett édesítésre is, illetve a szójaszósz ízének egyensúlyozására is.
Érdekli a japán konyha? Olvasson róla egy kicsit többet itt: japán konyha >>
keményítőszirup, magas fruktóztartalmú kukoricaszirup, cukor, víz, rizs és főzött fűszerezés 1% (keményítőszirup, főzött fűszerezés (rizs), só, alkohol), sav: E260, E262, E296, E330, E334, E380.
- Energia: 992 kj/ 237 Kcal- Zsír: 0 g, ebből telített: 0 g- Szénhidrát : 59 g, ebből cukor: 40 g- Fehérje: 0,2 g- Só: 0,3 g