Napolitana tésztaszósz, 400 g

Cikkszám: DYN-NAPOLITANA-PARADICSOM-POMI-400
Napolitana tésztaszósz, 400 g

Napolitana tésztaszósz, 400 g

Cikkszám: DYN-NAPOLITANA-PARADICSOM-POMI-400
Raktáron  9 db
660 Ft

A napolitana tésztaszósz a hagyományos Nápolyi ízeket viszi tovább. A friss paradicsomból és az illatos bazsalikomból készült tésztaszószt elég csak megmelegíteni, és már használhatja is. Eredeti olasz minőség.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
9 db
Márka
POMI
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Olaszország
Kiszerelés
400 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

1.650 Ft/kg