Elkészítési javaslat: Melegítsünk fel 240 ml (1 csésze) kókusztejet 50 g (vagy 3 evőkanál) curry pasztával együtt, és kevergetve addig melegítsük, amíg olaj nem jelenik meg a tetején. Adjunk hozzá 250 g szeletelt marhahúst vagy csirkét, és kevergetés mellett készre sütjük. Adjunk hozzá 240 ml (1 csésze) vizet és forraljuk fel. Adjunk hozzá egy kis burgonyát és hagymát. Főzzük puhára. Ízlés szerint adjunk hozzá halszószt. Főtt rizzsel tálaljuk.
Tipp: Finomabb, krémesebb és sűrűbb curry esetén a vizet helyettesítse a kókusztejjel vagy a tejjel. Felbontás után maximum 14 napig fogyaztható.
A currypaszta nyomokban halat és egyéb puhatestűeket tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g sárga curry pasztában
- Energia: 1277 KJ/308 kCal
- Zsír: 22 g, ebből telítetlen: 13 g
- Szénhidrát: 18 g, ebből cukor: 6,2 g
- Fehérje: 4,9 g
- Só: 10,8 g
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról