A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
ivóvíz, természetes keményfa füstkivonat (OÉTI 4296/2001)
1 rész folyékony füstöt keverjünk el 2 rész vízzel, majd oldalanként 10-15 percig pácoljuk a hússzeleteket.
Egyszerűen használható természetes folyékony füst. Segítségével akár konyhai körülmények között is füstös, grilles jelleget adhatunk az ételeknek. Használatával számos étel ízét tökéletesebbé teheti egész évben.
- szabadtéri illetve konyhai roston sütéshez – elektromos, gázos grillekhez - grillezéshez - darált húshoz - halhoz - pörkölthöz - ragúhoz - páclé készítéséhez - húsok – zöldségek pácolásához - mártásokhoz (barbecue mártás alapja) - levesek ízesítéséhez - krémek ízesítéséhez - szószok ízesítése