Lasagne olasz tojásos száraztészta, 500 g

Cikkszám: GUS-LASAGNE-MONTEGRAPPA-500
Olasz tojásos lasagne száraztészta

Lasagne olasz tojásos száraztészta, 500 g

Cikkszám: GUS-LASAGNE-MONTEGRAPPA-500
Raktáron  1 db
800 Ft

Szeretne otthon egy varázslatos lasagne-t készíteni? Próbálja ki ezt az eredeti, olasz tojásos lasagne száraztészta lapokat.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
1 db
Márka
Montegrappa
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Olaszország
Kiszerelés
500 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

1.980 Ft/kg