Digitális mérőkanál 0,5 g - 500 g-ig

Cikkszám: GLO-DIGI-KANAL
Digitális mérőkanál 0,1g - 300 g-ig

Digitális mérőkanál 0,5 g - 500 g-ig

Cikkszám: GLO-DIGI-KANAL
Nincs raktáron
1 320 Ft

Digitális mérőkanál ideális vaj, liszt, cukor, teafű és egyéb fűszerek kimérésére - 0,5 g-tól max. 500 g-ig. Automatikus kikapcsolás, felakasztható. A digitális mérőkanálhoz magyar nyelvű részetes használati útmutatót is tartozik.

  • A készülék bekapcsolásához nyomja meg az “ON / OFF” gombot és tartsa vízszintes helyzetben.
  • Miután a kijelzőn megjelent “0,0” felirat, nyomja meg a mode gombot a mértékegység kiválasztásához (gramm / uncia)
  • Tegye a mérendő anyagot a kanálba. Amikor a súly beállt, nyomja meg a “HOLD” gombot, hogy rögzítse a mért adatot
  • Kikapcsoláshoz tartsa nyomva az “ON / OFF” gombot három másodpercig
  • Tára funkció: ha szeretne a meglévő méréséhez még hozzáadi, nyomja meg a "TARE" gombot, majd helyezzen további mérendő anyagot a kanálba. A normál állapota való visszatéréshez üres mérőkanállal, vízszintesen tartva azt nyomja meg a "TARE" gombot, így a mérés újra nulla értékről indulhat.
  • A készülék 1 db gombelemmel működik (az elem a csomagban)

Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.