A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
A felhasználási lehetőségek száma szinte végtelen a selyemtofuval. Reggeliként smoothie-kban vagy turmixokban használható, ebédre vagy vacsorára tésztákhoz vagy rizshez adható, vagy akár sütemények alapanyagaként is felhasználható. A legjobb az egészben, hogy a selyemtofu olyan hozzávalókat helyettesíthet, mint a tojás vagy a tejföl, így ideális a vegán vagy laktózmentes étrendet követők számára is.Összességében a selyemtofu nagyon sokoldalú és egészséges alapanyag, amely lehetőséget ad különleges és ízletes fogások elkészítésére. Izmosítja az izmokat, erősíti az immunrendszert és hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. Nem csoda, hogy egyre több ember vált a selyemtofura, mint egészséges élelmiszerre. Próbálja ki Ön is, és fedezze fel a selyemtofu ínyenc világát!
A selyemtofu kiváló fehérjeforrás, hiszen 100 gramm termékben nagyjából 8-10 gramm fehérje található. Emellett könnyen emészthető, alacsony zsírtartalmú és kalóriadús, így ideális a diétázók és az egészséges táplálkozást követők számára. A selyemtofu rengeteg vitamin, ásványi anyag és rost is tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.
A selyemtofu az egyik legizgalmasabb és egészséges alternatívája a hagyományos szójatofunak. Ez a változat, ami a gyártási folyamat során a tofut selymes konzisztenciájúvá készíti, sokáig elvarázsolta már az embereket. A selyemtofu az ázsiai konyha alapanyaga, de mostanra nagy népszerűségre tett szert a világ minden táján az egészséges táplálkozás hívei körében is.A selyemtofu elkészítése során a szójaliszt és a vizet összekeverik, majd a keveréket alacsony hőmérsékleten tartják. Ennek következtében a tofu selymes szerkezetet kap, ami miatt sokan a sűrű joghurt vagy a puding állagához hasonlítják. A selyemtofu nagyon jól felszívja az ízeket és a fűszereket, így bármilyen ízzel kiegészíthető, attól függően, hogy mire vágyik az ember.