Japán miso és fűszer paszták
A japán miso paszta a tradícionális japán konha egyik fontos alapanyaga. Jellemzően pácok, öntetek, szószok, levesek készítéséhez használják. A miso paszta fermentált szójabab püré, így karakteres ízvilággal rendelkezik. A miso paszta receptúrája az egyes készítőknél eltérő, így ízben is van különbség közöttük. A felhasználási módjuknak megfelelően készített miso paszták így több csoportra is oszlanak. A legjellemzőbb a világos miso paszta és a sötét miso paszta, de van fehér miso paszta is.
4
termék
1
4
Raktáron
(30 db)
Márka
:
Lobo
A márka termékei
:
RRP: 580 Ft
470 Ft
Egységár: 9,4 Ft/g
db
Nincs raktáron
Márka
:
S & B
Csípősség
:
Enyhe (mild)
3 560 Ft
Egységár: 16 Ft/g
Raktáron
(11 db)
Márka
:
S & B
1 270 Ft
Egységár: 30 Ft/g
db
4
termék
1
4