A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
Készítsen a fűszerkeverékből ízletes húspácot, hogy a sertéssültnek különleges fűszerességet, gyönyörű mélyvörös színt adjon, és finoman puha legyen.
A Vörös sertéssült fűszerkeverék egy ízletes és aromás fűszerkeverék, amely különösen népszerű a kínai és délkelet-ázsiai konyhákban. A fűszerkeverék a hagyományos Char Siu, vagyis a vörös sertéssült elkészítéséhez használt alapanyag, amely intenzív ízvilágával és jellegzetes piros színével válik felismerhetővé.
A fűszerkeverék alkalmazása egyszerű, a sertéshúst először a fűszerkeverékkel pácolják néhány órán, vagy akár egy éjszakán át, hogy az ízek teljesen átjárják a húst. Ezután a húst általában sütőben sütik, vagy grillezik, amíg az megpuhul és a külső része ropogós, karamellizált réteget kap.
cukor, só, hidrolizált növényi fehérje ((hidrolizált növényi fehérje, SZÓJAbab, kukorica, BÚZA, xilóz, napraforgóolaj, glükózszirup, színezék: E150d), maltodextrin, só, élesztőkivonat, savanyúságot szabályozó anyag: E330), fűszerek (csillagánizs, fahéj) csomósodást gátló anyag: E341, színezék: E160c, aroma
- Energia: 1306 KJ/308 kcal- Zsír: 0,7 g, ebből telítetlen: 0 g- Szénhidrát: 72 g, ebből cukor: 69 g- Fehérje: 1,9 g- Só: 23,3 g