A levendula virágot főzelékekbe, levesekbe, disznóhúsból készült ételekbe, saslikpácba, csirke-, nyúl, vagy sertésraguba, fűszersóba, provance fűszerkeverékekbe, süteményekbe, krémekbe, fagylaltokba, italokba használják. Erős aromája miatt kis mennyiség elegendő belőle.
A levendula virág földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Fűszerek, fűszerkeverékek gasztro kiszerelésben
Nagyobb kiszerelésre lenne szüksége? Éttermek, vendéglők, nagykonyhák részére ezt a fűszert nagyobb kiszerelésben is el tudjuk készíteni. Ha ilyenre van szüksége, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot bármely fűszerre vagy fűszerkeverékre, a szükséges kiszerelés, és a havi várható mennyiség megjelölésével az elérhetőségeink menüpontban található űrlap segítségével. A Fűszeráruház elérhetőségei >>
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról