Kubebabors egész szemek, 10 g

Cikkszám: ALP-KUBEBABORS-10
Kubebabors egész szemek

Kubebabors egész szemek, 10 g

Cikkszám: ALP-KUBEBABORS-10
Raktáron  7 db
430 Ft

A kubebabors íze kevésbé csípős, mint a feketebors, inkább balzsamos fűszeres ízű. Érdemes kipróbálni feketebors vagy szegfűbors helyett is. A kubebabors jól illeszkedik a halakhoz, tenger gyümölcseihez. De előszeretettel használják sertés- és szárnyashúsok ízesítésére is. A fűszeres íze miatt jól használható a szósz- és chutney készítményekbe, vagy akár sajtokhoz is.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
7 db
Márka
Fűszerkuckó
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Indonézia
Kiszerelés
10 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

43.000 Ft/kg